Walking Art Tattoo Studio

Walking Art Studio

Ons Team

Auke

Eigenaar en tattoo artiest

“Mijn hele leven ben ik al bezig met kunst in al zijn vormen en het streven naar perfectie daarin. Ik teken al vanaf jongs af aan en de stap om te gaan tatoeëren was voor mij dan ook een logische. Niets geeft mij meer voldoening dan het vertalen van jouw ideeën naar blijvende kunst. Na 8 jaar voor Defensie te hebben gewerkt, heb ik er dan ook voor gekozen om me volledig aan mijn passie te wijden. Ik ben er trots op dat ik, na in verschillende tattoo shops ervaring op te hebben gebouwd, nu mijn eigen, GGD-gekeurde tattoo studio heb, wat tevens de eerste tattoo studio van Huizen is!”

Mariska

Permanente Make-up artiest en tattoo leerling

“Ik heb een creatieve achtergrond, ik heb de fotovakschool gedaan en ben portrettekenaar. Ook heb ik verschillende opleidingen voor permanente make-up succesvol afgerond, daar ben ik mee begonnen in 2018 en dit doe ik nog steeds met liefde! Vaak heb ik gedacht om te beginnen met tatoeëren maar vond dat een enorme stap, in 2022 toch besloten deze stap te nemen nu ik het kan leren van Auke, en ik heb mijn passie gevonden! Je kan bij mij terecht voor ornamental, dotwork en mandala’s.”

Steven

Tattoo leerling

“Als kind was ik altijd al gefascineerd door het vastleggen van beelden, dit uiten zich in fotografie en video. Een logische keuze was voor mij dan ook een grafische opleiding (Grafisch Lyceum en de fotovakschool). Toen ik bij Auke als klant kwam is er een bijzondere band ontstaan en heeft hij mijn interesse in het tatoeëren aangewakkerd. Nu mag ik dan ook met trots zeggen dat ik bij Auke in de leer ben en mijn grafische kennis mag toepassen in een bijzonder en zeer leuk vak.”

Arie

“Ik kreeg spijt van mijn tattoo, hij was slecht gezet, het was een soort vlek geworden”. Daar is mijn interesse ontstaan voor het verwijderen van tatoeages. Veel vrienden en bekenden hadden ook spijt van hun tattoo, sommigen waren te jong toen zij hun tattoo lieten zetten, anderen hadden een slecht gezette tattoo en weer anderen hadden gewoon spijt van bijvoorbeeld een naam die zij hadden laten tatoeëren. Inmiddels heb ik ze allemaal kunnen helpen met het verwijderen van deze tatoeages. Ook spijt gekregen van uw tatoeage? Neem contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik ben nu aangesloten bij Walking Art Tattoo Studio zodat wij als team alle disciplines onder één dak hebben.”