Walking Art Tattoo Studio

Walking Art Studio

Huisregels

Walking Art is voorzien van een GGD vergunning en werkt volgens de richtlijnen van de GGD.

– Voordat je getatoeëerd wordt moet je eerst een toestemmingsformulier invullen.
– Als je medicijnen gebruikt raadpleeg dan eerst jouw arts voor advies.
– Het is verboden te roken, eten of je huisdier mee te nemen in/naar de studio. Er is uiteraard tijd voor eet/drink pauzes tussendoor.
– Er wordt niet onder de 17 jaar getatoeëerd.
– Ben je nog geen 18 jaar dan alleen met toestemming en in het bijzijn van ouder of voogd.
– Je wordt niet getatoeëerd als je onder invloed bent van alcohol of drugs.
– Kinderen zijn ze niet welkom in de tattoo studio, ook niet onder begeleiding.

Voor elke afspraak dient een aanbetaling te worden voldaan. Dit bedrag wordt verrekend met de totaalprijs. Als de aanbetaling is ontvangen (binnen 24 uur na het inplannen van de afspraak) staat de afspraak definitief vast. Het resterende bedrag moet via een betaalverzoek of contant worden voldaan op de dag van de afspraak. De aanbetaling is non-refundable en 1 jaar geldig.

Er is altijd tijd voor eventuele aanpassingen aan het design op de dag van de afspraak, hier gaat echter wel extra tijd in zitten en hier kunnen kosten aan verbonden worden. Neem daarom altijd genoeg tijd om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van wat jij graag wil in je design.

Mocht er een touch up nodig zijn dan is dit binnen 3 maanden na de afspraak kosteloos. Na deze tijd worden er kosten berekend.
Wil je je afspraak verzetten dan moet dit minimaal 48 uur van tevoren. Doe je dit later, wordt er een nieuwe aanbetaling gevraagd. Een afspraak kan eenmalig kosteloos worden verzet.

Na 15 minuten te laat te zijn voor je afspraak zonder iets te laten weten wordt jouw afspraak automatisch geannuleerd. Voor een eventuele nieuwe afspraak dient een nieuwe aanbetaling te worden voldaan.
Wij behouden ons ten allen tijde het recht om iemand te weigeren of te verwijderen uit de studio.

Als je afspraak i.v.m. de corona maatregelen verzet moet worden geldt dat je je aanbetaling terug krijgt in de vorm van een cadeaubon.

Veelgestelde vragen

Kan ik onaangekondigd bij jullie binnen lopen?
Ja, van dinsdag t/m zaterdag kun je bij ons naar binnen lopen van 10:00 tot 18:00 (zaterdags tot 17:00)

Ik wil graag een afspraak maken, hoe doe ik dat?
Voor een tattoo afspraak gebruik het contactformulier met een zo duidelijk mogelijke beschrijving van wat je wil.

Wat zijn jullie prijzen?
Ga naar Tarieven voor meer informatie over onze prijzen.

Waar bestaat de prijs uit?
Omdat wij bij Walking Art werken met eigen gemaakte ontwerpen, gaat er voordat jouw tattoo wordt gezet, eerst tijd zitten in het bespreken en maken van jouw unieke design. Daarnaast wordt er voor iedere tattoo een nieuwe opzet gemaakt (inkt, nieuwe naalden, nieuwe desinfecterende zeep etc.). Om deze reden werken wij met een start tarief, ook als je bijv. alleen een klein hartje wilt.

Moet ik een aanbetaling doen?
Ja, de aanbetaling is de reservering voor de dag en tijd die jij inboekt. De hoeveelheid van de aanbetaling ligt aan de grootte van de tattoo en zal €50 of €100 zijn. Dit bedrag wordt verrekend met de totaalprijs. Als de aanbetaling is ontvangen (binnen 24 uur na het inplannen van de afspraak) staat de afspraak definitief vast. De aanbetaling is non-refundable.

Het resterende bedrag moet via een betaalverzoek of contant worden voldaan op de dag van de afspraak.

Waarom is de aanbetaling non-refundable?
Er gaat tijd zitten in het maken van jouw persoonlijke ontwerp, daar voorafgaand zit er vaak al veel tijd in het bespreken van de tattoo via app of mail. Als jij ervoor kiest om toch je afspraak niet door te willen laten gaan, had deze tijd naar een ander kunnen gaan. Om deze reden is de aanbetaling non-refundable. Als je je afspraak voor 48 uur voor de afspraak verzet kost het niks extra.

Heb je mijn design al gemaakt?
Het design krijg je te zien op de dag van de afspraak. Het heeft dus geen zin om eerder te mailen of appen om te vragen naar het design. Er is tijd voor eventuele aanpassingen aan het design op de dag van de afspraak, als hier veel extra tijd in gaat zitten kunnen hier kosten aan verbonden worden. Neem daarom altijd genoeg tijd om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van wat jij graag wil in je design.

Kan ik mijn afspraak verzetten?
Wil je je afspraak verzetten dan moet dit minimaal 48 uur van tevoren. Dit kan eenmalig.

Verkopen jullie ook cadeaubonnen?
Ja, het is zowel fysiek als digitaal mogelijk om een cadeaubon bij ons aan te schaffen.